Te gast bij het nieuwe Solarclarity


De bezoekers van de IVW BusinessClub van april vielen met de neus in de boter. De club was te gast bij Solarclarity en dus kon iedereen meteen een kijkje nemen in het gloednieuwe pand aan de Hogeweyselaan.

Irmelin Waalkens van Solarclarity liet in de vorige B2B al weten enorm trots te zijn op het nieuwe pand. ''Een showcase van hoe je bestaande kantoren kunt verduurzamen en een voorbeeld van energiemanagement'', zo noemde ze het. De succesvolle Weesper importeur van zonnestroomsystemen speelt ook een centrale rol in het initiatief van de gemeente om Weespers aan de zonnepanelen te helpen. Een actie in samenwerking met het Duurzaam Bouw Loket leidt ertoe dat zeker 500 huishoudens dit voorjaar zonnepanelen op hun dak laten monteren. Solarclarity levert die panelen, installateurs uit de regio zorgen voor de installatie en zorgeloze afhandeling van de BTW-aftrek.

Volgende IVW BusinessClub
Tot haar spijt heeft het IVW-bestuur van FC Weesp moeten vernemen dat de bijeenkomst van 27 juni, met de afscheidsreceptie voor Petra van Kooten, Cor van der Poel en Janton Stork, toch niet plaats kan vinden in hun accommodatie. Gelukkig is vlakbij een andere uitstekende locatie gevonden: Koninklijke Harmonie De Adelaar zal onze gastheer zijn in haar accommodatie aan de Papelaan.