Groove Graphics plakt alles


Ze zijn er trots op, zo vertellen Raymond Vonk en Erik Roukens, dat ze het ontwerp en de bestickering van het bouwhek rondom de Laurentiuskerk mochten doen. Juist omdat het een belangrijk Weesper gebouw is waar de komende tijd heel veel mensen het werk van Groove Graphics levensgroot kunnen zien.

''Bij Groove Graphics staat kwaliteit voorop. Ze worden niet geremd door onmogelijkheden, weten altijd een passende oplossing te bedenken en maken mooie en goede producten die de boodschap overbrengen. We zijn flexibel, werken snel en garanderen effectiviteit. Dat is onze kracht'', aldus Raymond.

17e eeuwse kaart

Het gaat goed met Groove Graphics. Het Weesper bedrijf groeit en groeit. Van drukwerk tot gevelreclame, van autowrapping tot bestickering. Heel veel van de bestickering in Weesp wordt al door Groove Graphics gedaan. Het raam van Bakker Mühl? Groove. De boot van roeiteam De Orkaan? Groove. De signing van Stobag? Groove. De bus van Karwei? Juist. En dan hebben we het nog niet gehad over alle bestickering van de gemeente Weesp. Zoals de enorme afdruk van de 17de-eeuwse kaart van Bleau in de wachtruimte van het stadskantoor.

Sinds 1 januari is Groove ook SI'BON-gecertificeerd: een kwaliteitskeurmerk voor de signingbranche, het vakgebied waarin ze opereren. ''We hebben een controle en keuring gehad door de vakorganisatie. Die heeft gekeken naar onze materiaalkennis, opleiding, werk en materiaal. Dat is natuurlijk allemaal dik in orde en we hebben het certificaat dan ook gekregen'', zo vertelt Raymond trots.

Het succes is volgens Erik en Raymond te wijten aan de hoge kwaliteit en de persoonlijke benadering. ''De meeste tijd gaat in het voortraject zitten. We starten ieder project met een adviesgesprek, desgewenst op locatie. Je ontvangt van ons een plan van aanpak en een vrijblijvende offerte. Na akkoord worden conceptontwerpen gemaakt, die ter beoordeling worden voorgelegd.''

De toekomst van het bedrijf is rooskleurig. Via de goede referenties weten steeds meer mensen Groove Graphics te vinden. Ook van ver buiten Weesp. Geen enkele opdracht is hetzelfde en juist dat maakt het werk uitdagend.