Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Weesper Ondernemerstheater

02/10/2018 @ 19:30 - 22:30

In samenwerking met de BVO (Bibliotheek voor Ondernemers) en de Rabobank Amstel en Vecht organiseert de IVW het Ondernemerstheater, een inspirerend en entertainende avond voor ondernemers. En dat in de sfeervolle setting van het kleine, maar fraaie theater City of Wesopa aan de Herengracht in Weesp.

Het derde Weesper Ondernemerstheater is op 2 oktober vanaf 19.30 uur. Een avond die is bedoeld voor professionals en ondernemers uit Weesp en omstreken. Leden van IVW en BVO hebben gratis toegang. Het Ondernemerstheater dat in 2016 voor het eerst plaatsvond trok toen ruim 100 ondernemers naar theater City of Wesopa.

Ook dit jaar spelen twee interessante ondernemers een hoofdrol. Marga Miltenburg en Eelco Kappen gaan elk vanuit hun eigen visie in op de manier waarop je je netwerk kunt versterken.

Wie wil komen kan zich hier aanmelden.

PROGRAMMA

19.30 uur   Inloop met koffie en thee
20.00 uur   Opening door André Verheul, hoofdredacteur Enter Media.

20.10 uur   Marga Miltenburg: Hoe zichtbaar ben jij?

Werken aan je netwerk begint met zichtbaar zijn. Als je niet in beeld bent, ben je er niet. Laat jezelf en je bedrijf dus zoveel mogelijk zien, op bijeenkomsten en in de (social) media. Marga Miltenbrug geeft tips om je zichtbaarheid te verbeteren en kijkt ook naar hoe mannen en vrouwen zich presenteren.

Marga Miltenburg is directeur van ZijSpreekt, sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen op congressen en in de media. Ze was tot 2008 bij de KRO actief als programmamaker, eindredacteur en manager informatie radio. Tegenwoordig treedt ze op als dagvoorzitter en gespreksleider. Marga is dochter van de – vroeger – bekende slager Miltenburg aan de Nieuwstad en woonde tot haar 35e in Weesp.

20.40 uur   Eelco Kappen: Van bankdirecteur tot zelfstandig ondernemer

Persoonlijke verandering en ontwikkeling moet beginnen bij waar het je echt om gaat. Waar word je blij van, waar krijg je energie van en wat geeft betekenis aan wat je doet? Eelco Kappen stimuleert je om vanuit die gedachte de factoren te vinden die bij jou bevlogenheid creëren. En zo met succes nieuwe stappen te zetten.

Eelco Kappen is business coach. Na een carrière bij een grote bank besloot hij enkele jaren geleden om ‘andere dingen te gaan doen’. Een van die dingen is het bouwen aan teams en organisaties en ze in staat te stellen om in een veranderende omgeving duurzame prestaties neer te zetten. Eelco woont sinds 2005 in Weesp.

Na afloop van het theateronderdeel is er tot 22.30 uur gelegenheid voor het drinken van een drankje in de foyer van het Theater.

Gegevens

Datum:
02/10/2018
Tijd:
19:30 - 22:30
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/registratie-weesper-ondernemerstheater-2018-50062032888

Organisatoren

IVW
BVO
Rabobank Amstel en Vecht

Locatie

Theater City of Wesopa

Reactie verzenden