Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

oktober 2018

Ondernemerstheater Weesp

2 oktober @ 19:30 - 22:30
Theater City of Wesopa

In samenwerking met de BVO (Bibliotheek voor Ondernemers) en de Rabobank Amstel en Vecht organiseert de IVW het Ondernemerstheater, een inspirerend en entertainende avond voor ondernemers. En dat in de sfeervolle setting van het kleine, maar fraaie theater City of Wesopa aan de Herengracht in Weesp. Het derde Weesper Ondernemerstheater is op 2 oktober vanaf 19.30 uur. Een avond die is bedoeld voor professionals en ondernemers uit Weesp en omstreken. Leden van IVW en BVO hebben gratis toegang. Het Ondernemerstheater dat in 2016 voor het eerst plaatsvond trok toen ruim 100 ondernemers naar theater City of Wesopa. In 2017 was marathonloper Richard Bottram de inspirerende spreker. Conclusie: zo'n avond met prikkelende sprekers is voor herhaling vatbaar. Ook dit jaar wordt er gezorgd voor 2 goede sprekers die volledig passen in het doel, het brengen van 'zakelijk entertainment'.

Meer weten »

november 2018

Businessclub: jong talent en het ondernemerschap

13 november @ 16:30 - 19:00
Businessclub

Het jaarthema van de IVW draait om het versterken van je lokale netwerk. Een schakel in het lokale netwerk vormt het onderwijs. Het bedrijfsleven geeft steeds meer geld aan het onderwijs; voor stageplaatsen en de begeleiding, beroepspraktijkvorming en werkgerelateerde opleidingen. Want het bedrijfsleven kan zich niet ontwikkelen als het niet beschikt over goed personeel. Maar hoe zit het met de samenwerking tussen het Weesper bedrijfsleven en de onderwijsinstellingen in Weesp met het doel scholieren op te leiden tot jonge talenten en nog verder, tot jonge ondernemers? Jonge talenten kunnen met goede begeleiding hun ambitie en competentie verder ontwikkelen in een uitdagende baan en zo ervaring opdoen voor het ondernemerschap. Dat is niet alleen goed voor hen maar ook voor iedereen die daarin bijdraagt. Hoe weet je waar dit talent zit, welke ambitie zij hebben en hoe je ze kunt stimuleren, motiveren en helpen. Of wel, hoe verbindt je jonge talenten met de ondernemers in Weesp.    

Meer weten »

december 2018

IVW Borrelt

11 december @ 17:30 - 19:00

De IVW heft met alle aanwezigen het glas op een goed uiteinde. Dit doen we voordat iedereen met kerstreces gaat om die dingen te doen die er eerder in het jaar niet van zijn gekomen. 11 december is een mooi moment, net voordat de stroom aan kerstborrels losbarst. Tijdens de IVW kerstborrel geen gastsprekers met interessante onderwerpen maar gewoon ouderwets borrelen en snacken. Iedere ondernemer is welkom en neem gerust een collega of bevriende relatie mee. Natuurlijk ontbreekt "Op de zeepkist" niet. Het blijft telkens een verrassing wie op de zeepkist plaatsneemt en wat er wordt verteld. Kortom, wees welkom en (kerst)borrel mee op 11 december!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen