Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2018

Businessclub: de kracht van Citymarketing

15 mei @ 16:30 - 19:00
Voskuil Verhuur Service, Flevolaan 24
Weesp,
+ Google Maps
Citymarketing

Tijdens de eerste businessclub heeft Richard Bordes een Powersessie linkedIn gegeven aan de ca. 60 geïnteresseerden. Tijdens deze sessie is dieper ingegaan op hoe je een goed en effectief netwerk opbouwt en hoe je meer profijt hebt van dit netwerk. Tijdens de tweede businessclub op 15 mei komen we meer te weten over de kracht van Citymarketing. Doelgerichte Citymarketing leidt tot stedelijk succes. Kijk maar naar het succes van echte citymarketing steden als Amsterdam, Apeldoorn en Leeuwarden. Weesp als product; kom luisteren naar het hoe en waarom en wat het voor de Weesper ondernemers kan betekenen. Wij worden gastvrij ontvangen door Theo Voskuil in het nieuwe pand van Voskuil Verhuur Service.

Meer weten »
juni 2018

ALV met borrel en & bbq

26 juni @ 15:30 - 19:00
IVW vergadering en BBQ

Traditiegetrouw wordt in juni de algemene ledenvergadering gehouden. Aansluitend wordt de vakantieperiode ingeluid met een borrel en bbq. Deze middag is het een aangename mix van business en pleasure. De locatie draagt daar aan bij want traditiegetrouw vindt deze bijeenkomst plaats bij Golfclub Weesp. Na een jaar van afwezigheid van de Golfclub krijgen de gasten een warm onthaal van de nieuwe eigenaren die graag kennismaken met de Weesper ondernemers. Wie wil kan een rondje over de 9 holes golfbaan lopen. Maar het is ook aangenaam vertoeven op het terras van het clubhuis en dat is al voldoende voor een prettige en nuttige middag. Want even netwerken is zo gedaan in dit gezelschap en in deze ambiance. Hoe dan ook, we hopen op mooi weer en vertrouwen op een grote opkomst!

Meer weten »
oktober 2018

Ondernemerstheater Weesp

2 oktober @ 19:30 - 22:30
Theater City of Wesopa

In samenwerking met de BVO (Bibliotheek voor Ondernemers) en de Rabobank Amstel en Vecht organiseert de IVW het Ondernemerstheater, een inspirerend en entertainende avond voor ondernemers. En dat in de sfeervolle setting van het kleine, maar fraaie theater City of Wesopa aan de Herengracht in Weesp. Het derde Weesper Ondernemerstheater is op 2 oktober vanaf 19.30 uur. Een avond die is bedoeld voor professionals en ondernemers uit Weesp en omstreken. Leden van IVW en BVO hebben gratis toegang. Het Ondernemerstheater dat in 2016 voor het eerst plaatsvond trok toen ruim 100 ondernemers naar theater City of Wesopa. In 2017 was marathonloper Richard Bottram de inspirerende spreker. Conclusie: zo'n avond met prikkelende sprekers is voor herhaling vatbaar. Ook dit jaar wordt er gezorgd voor 2 goede sprekers die volledig passen in het doel, het brengen van 'zakelijk entertainment'.

Meer weten »
november 2018

Businessclub: jong talent en het ondernemerschap

13 november @ 16:30 - 19:00
Businessclub

Het jaarthema van de IVW draait om het versterken van je lokale netwerk. Een schakel in het lokale netwerk vormt het onderwijs. Het bedrijfsleven geeft steeds meer geld aan het onderwijs; voor stageplaatsen en de begeleiding, beroepspraktijkvorming en werkgerelateerde opleidingen. Want het bedrijfsleven kan zich niet ontwikkelen als het niet beschikt over goed personeel. Maar hoe zit het met de samenwerking tussen het Weesper bedrijfsleven en de onderwijsinstellingen in Weesp met het doel scholieren op te leiden tot jonge talenten en nog verder, tot jonge ondernemers? Jonge talenten kunnen met goede begeleiding hun ambitie en competentie verder ontwikkelen in een uitdagende baan en zo ervaring opdoen voor het ondernemerschap. Dat is niet alleen goed voor hen maar ook voor iedereen die daarin bijdraagt. Hoe weet je waar dit talent zit, welke ambitie zij hebben en hoe je ze kunt stimuleren, motiveren en helpen. Of wel, hoe verbindt je jonge talenten met de ondernemers in Weesp.    

Meer weten »
december 2018

IVW Borrelt

11 december @ 17:30 - 19:00

De IVW heft met alle aanwezigen het glas op een goed uiteinde. Dit doen we voordat iedereen met kerstreces gaat om die dingen te doen die er eerder in het jaar niet van zijn gekomen. 11 december is een mooi moment, net voordat de stroom aan kerstborrels losbarst. Tijdens de IVW kerstborrel geen gastsprekers met interessante onderwerpen maar gewoon ouderwets borrelen en snacken. Iedere ondernemer is welkom en neem gerust een collega of bevriende relatie mee. Natuurlijk ontbreekt "Op de zeepkist" niet. Het blijft telkens een verrassing wie op de zeepkist plaatsneemt en wat er wordt verteld. Kortom, wees welkom en (kerst)borrel mee op 11 december!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen