Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

oktober 2018

Weesper Ondernemerstheater

2 oktober @ 19:30 - 22:30
Theater City of Wesopa

In samenwerking met de BVO (Bibliotheek voor Ondernemers) en de Rabobank Amstel en Vecht organiseert de IVW het Ondernemerstheater, een inspirerend en entertainende avond voor ondernemers. En dat in de sfeervolle setting van het kleine, maar fraaie theater City of Wesopa aan de Herengracht in Weesp. Het derde Weesper Ondernemerstheater is op 2 oktober vanaf 19.30 uur. Een avond die is bedoeld voor professionals en ondernemers uit Weesp en omstreken. Leden van IVW en BVO hebben gratis toegang. Het Ondernemerstheater dat in 2016 voor het eerst plaatsvond trok toen ruim 100 ondernemers naar theater City of Wesopa. Ook dit jaar spelen twee interessante ondernemers een hoofdrol. Marga Miltenburg en Eelco Kappen gaan elk vanuit hun eigen visie in op de manier waarop je je netwerk kunt versterken. Wie wil komen kan zich hier aanmelden. PROGRAMMA 19.30 uur   Inloop met koffie en thee 20.00 uur   Opening door André Verheul, hoofdredacteur Enter Media. 20.10 uur   Marga Miltenburg: Hoe zichtbaar ben jij? Werken aan je netwerk begint met zichtbaar zijn. Als je niet in beeld bent, ben je er niet. Laat jezelf en je bedrijf dus zoveel mogelijk zien, op bijeenkomsten en in de (social) media. Marga Miltenbrug geeft tips om je zichtbaarheid te verbeteren en kijkt ook naar hoe mannen en vrouwen zich presenteren. Marga Miltenburg is directeur van ZijSpreekt, sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen op congressen en in de media. Ze was tot 2008 bij de KRO actief als programmamaker, eindredacteur en manager informatie radio. Tegenwoordig treedt ze op als dagvoorzitter en gespreksleider. Marga is dochter van de – vroeger - bekende slager Miltenburg aan de Nieuwstad en woonde tot haar 35e in Weesp. 20.40 uur   Eelco Kappen: Van bankdirecteur tot zelfstandig ondernemer Persoonlijke verandering en ontwikkeling moet beginnen bij waar het je echt om gaat. Waar word je blij van, waar krijg je energie van en wat geeft betekenis aan wat je doet? Eelco Kappen stimuleert je om vanuit die gedachte de factoren te vinden die bij jou bevlogenheid creëren. En zo met succes nieuwe stappen te zetten. Eelco Kappen is business coach. Na een carrière bij een grote bank besloot hij enkele jaren geleden om ‘andere dingen te gaan doen’. Een van die dingen is het bouwen aan teams en organisaties en ze in staat te stellen om in een veranderende omgeving duurzame prestaties neer te zetten. Eelco woont sinds 2005 in Weesp. Na afloop van het theateronderdeel is er tot 22.30 uur gelegenheid voor het drinken van een drankje in de foyer van het Theater.

Meer weten »

november 2018

Businessclub: jong talent en het ondernemerschap

13 november @ 16:30 - 19:00
Businessclub

Het jaarthema van de IVW draait om het versterken van je lokale netwerk. Een schakel in het lokale netwerk vormt het onderwijs. Het bedrijfsleven geeft steeds meer geld aan het onderwijs; voor stageplaatsen en de begeleiding, beroepspraktijkvorming en werkgerelateerde opleidingen. Want het bedrijfsleven kan zich niet ontwikkelen als het niet beschikt over goed personeel. Maar hoe zit het met de samenwerking tussen het Weesper bedrijfsleven en de onderwijsinstellingen in Weesp met het doel scholieren op te leiden tot jonge talenten en nog verder, tot jonge ondernemers? Jonge talenten kunnen met goede begeleiding hun ambitie en competentie verder ontwikkelen in een uitdagende baan en zo ervaring opdoen voor het ondernemerschap. Dat is niet alleen goed voor hen maar ook voor iedereen die daarin bijdraagt. Hoe weet je waar dit talent zit, welke ambitie zij hebben en hoe je ze kunt stimuleren, motiveren en helpen. Of wel, hoe verbindt je jonge talenten met de ondernemers in Weesp.    

Meer weten »

december 2018

IVW Borrelt

11 december @ 17:30 - 19:00

De IVW heft met alle aanwezigen het glas op een goed uiteinde. Dit doen we voordat iedereen met kerstreces gaat om die dingen te doen die er eerder in het jaar niet van zijn gekomen. 11 december is een mooi moment, net voordat de stroom aan kerstborrels losbarst. Tijdens de IVW kerstborrel geen gastsprekers met interessante onderwerpen maar gewoon ouderwets borrelen en snacken. Iedere ondernemer is welkom en neem gerust een collega of bevriende relatie mee. Natuurlijk ontbreekt "Op de zeepkist" niet. Het blijft telkens een verrassing wie op de zeepkist plaatsneemt en wat er wordt verteld. Kortom, wees welkom en (kerst)borrel mee op 11 december!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen