Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

juni 2018

ALV met borrel en & bbq

26/06/2018 @ 15:30 - 19:00
IVW vergadering en BBQ

Traditiegetrouw wordt in juni de algemene ledenvergadering gehouden. Aansluitend wordt de vakantieperiode ingeluid met een borrel en bbq. Deze middag is het een aangename mix van business en pleasure. De locatie draagt daar aan bij want traditiegetrouw vindt deze bijeenkomst plaats bij Golfclub Weesp. Na een jaar van afwezigheid van de Golfclub krijgen de gasten een warm onthaal van de nieuwe eigenaren die graag kennismaken met de Weesper ondernemers. Wie wil kan een rondje over de 9 holes golfbaan lopen. Maar het is ook aangenaam vertoeven op het terras van het clubhuis en dat is al voldoende voor een prettige en nuttige middag. Want even netwerken is zo gedaan in dit gezelschap en in deze ambiance. Hoe dan ook, we hopen op mooi weer en vertrouwen op een grote opkomst!

Meer weten »

oktober 2018

Weesper Ondernemerstheater

02/10/2018 @ 19:30 - 22:30
Theater City of Wesopa

In samenwerking met de BVO (Bibliotheek voor Ondernemers) en de Rabobank Amstel en Vecht organiseert de IVW het Ondernemerstheater, een inspirerend en entertainende avond voor ondernemers. En dat in de sfeervolle setting van het kleine, maar fraaie theater City of Wesopa aan de Herengracht in Weesp. Het derde Weesper Ondernemerstheater is op 2 oktober vanaf 19.30 uur. Een avond die is bedoeld voor professionals en ondernemers uit Weesp en omstreken. Leden van IVW en BVO hebben gratis toegang. Het Ondernemerstheater dat in 2016 voor het eerst plaatsvond trok toen ruim 100 ondernemers naar theater City of Wesopa. Ook dit jaar spelen twee interessante ondernemers een hoofdrol. Marga Miltenburg en Eelco Kappen gaan elk vanuit hun eigen visie in op de manier waarop je je netwerk kunt versterken. Wie wil komen kan zich hier aanmelden. PROGRAMMA 19.30 uur   Inloop met koffie en thee 20.00 uur   Opening door André Verheul, hoofdredacteur Enter Media. 20.10 uur   Marga Miltenburg: Hoe zichtbaar ben jij? Werken aan je netwerk begint met zichtbaar zijn. Als je niet in beeld bent, ben je er niet. Laat jezelf en je bedrijf dus zoveel mogelijk zien, op bijeenkomsten en in de (social) media. Marga Miltenbrug geeft tips om je zichtbaarheid te verbeteren en kijkt ook naar hoe mannen en vrouwen zich presenteren. Marga Miltenburg is directeur van ZijSpreekt, sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen op congressen en in de media. Ze was tot 2008 bij de KRO actief als programmamaker, eindredacteur en manager informatie radio. Tegenwoordig treedt ze op als dagvoorzitter en gespreksleider. Marga is dochter van de – vroeger - bekende slager Miltenburg aan de Nieuwstad en woonde tot haar 35e in Weesp. 20.40 uur   Eelco Kappen: Van bankdirecteur tot zelfstandig ondernemer Persoonlijke verandering en ontwikkeling moet beginnen bij waar het je echt om gaat. Waar word je blij van, waar krijg je energie van en wat geeft betekenis aan wat je doet? Eelco Kappen stimuleert je om vanuit die gedachte de factoren te vinden die bij jou bevlogenheid creëren. En zo met succes nieuwe stappen te zetten. Eelco Kappen is business coach. Na een carrière bij een grote bank besloot hij enkele jaren geleden om ‘andere dingen te gaan doen’. Een van die dingen is het bouwen aan teams en organisaties en ze in staat te stellen om in een veranderende omgeving duurzame prestaties neer te zetten. Eelco woont sinds 2005 in Weesp. Na afloop van het theateronderdeel is er tot 22.30 uur gelegenheid voor het drinken van een drankje in de foyer van het Theater.

Meer weten »

november 2018

Businessclub: Aanpak van georganiseerde misdaad

15/11/2018 @ 16:30 - 19:00
stadhuis gemeente Weesp, Nieuwstraat 70a
Weesp, Nederland
+ Google Maps

Steeds vaker proberen criminele organisaties naar de bovenwereld te komen. Drugs, mensenhandel, zware milieucriminaliteit, afpersing en/of witwassen, ze maken hierbij gebruik van de schijnbare anonimiteit die de bedrijventerreinen, winkelgebieden en het buitengebied hen biedt. De onderwereld maakt voor illegale activiteiten gebruik van diensten van 'de bovenwereld'. Zoals voor distributie, financiële handelingen, vergunningen en huisvesting. Maar het kan ook kleiner: de kapper, wasserette of het autobedrijf die overdag nooit open is. De boerenschuren die worden verhuurd en waarvan de ramen zijn afgeplakt. Zomaar een paar voorbeelden van ondermijning die ook in Weesp voorkomen. De ondermijnende invloed van criminaliteit op de samenleving, het bedrijfsleven en het politie/bestuurlijke apparaat wordt steeds duidelijker. Deze middag handelt over het vraagstuk 'aanpak van de georganiseerde misdaad'. Edward van der Torre is ruim twintig jaar politieonderzoeker en criminoloog. Hij houdt een boeiend en educatief betoog over ondermijning. WAT IS ONDERMIJNING, HOE KAN IK HET HERKENNEN EN WAT KAN IK ER ALS BEDRIJF AAN DOEN? Programma 16.30 uur | Inloop 16.45 uur | Opening en welkom door burgemeester Bas Jan van Bochove en voorzitter IVW Reinier Mommaal 17.00 uur | Edward van der Torre over ondermijnende criminaliteit 18.00 uur | Borrel en afsluiting Vind hier de uitnodiging en het programmaoverzicht van de gemeente Weesp Aanmelden Meld u aan via het aanmeldingsformulier of stuur een mail dat u aanwezig bent naar veilig@weesp.nl. Vermeld uw naam, naam bedrijf en e-mailadres. Locatie Raadzaal Stadhuis gemeente Weesp

Meer weten »

december 2018

IVW (Kerst) Borrelt

11/12/2018 @ 17:00 - 19:00
Restaurant Aaltje, Herengracht 33
Weesp,
+ Google Maps

De IVW heft met alle aanwezigen het glas op een goed uiteinde. Dit doen we voordat iedereen met kerstreces gaat om die dingen te doen die er eerder in het jaar niet van zijn gekomen. 11 december is een mooi moment, net voordat de stroom aan kerstborrels losbarst. Tijdens de IVW kerstborrel geen gastsprekers met interessante onderwerpen maar gewoon ouderwets borrelen en snacken. Iedere ondernemer is welkom en neem gerust een collega of bevriende relatie mee. Natuurlijk ontbreekt "Op de zeepkist" niet. Het blijft telkens een verrassing wie op de zeepkist plaatsneemt en wat er wordt verteld. Kortom, wees welkom en (kerst)borrel mee op 11 december!  

Meer weten »

januari 2019

Nieuwjaarsreceptie

15 januari @ 16:30 - 19:00
Theater City of Wesopa

Op dinsdag 15 januari blikken wij vanaf 16.30 uur terug op het afgelopen jaar. Onder het genot van een hapje en een drankje heffen wij met u het glas op het nieuwe jaar. Het IVW-programma voor 2019 wordt toegelicht en conform de goede traditie van de IVW wordt de onderneming van het jaar bekend gemaakt. Deze eervolle vermelding gaat wederom naar een Weesper onderneming die op positieve wijze bijdraagt aan ondernemend Weesp.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen