Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

maart 2018

Business Club: Versterk je netwerk & business met Linkedin

13 maart @ 15:30 - 19:00

De IVW en de gemeente Weesp organiseren samen de eerste businessclub van 2018. Het inhoudelijke programma van deze middag besteedt aandacht aan het versterken van je (lokale) netwerk & business. Het belooft een gezellige en leerzame middag te worden.

Meer weten »

april 2018

IVW Borrelt

10 april @ 17:00 - 19:00
Restaurant Aaltje, Herengracht 33
Weesp,
+ Google Maps
Businessborrel

De eerste IVW Businessborrel vond op 13 februari plaats in Aaltje. De opkomst was goed, de sfeer gezellig, de Zeepkist een succes en we hebben diverse 'nieuwe' gezichten en oude bekenden gezien. Op dinsdag 10 april is er weer een Businessborrel, met zeepkist. Vanaf 16.30 uur is iedere ondernemer uit Weesp en Muiden welkom in Café/Restaurant Aaltje. En neem gerust een collega of bevriende relatie mee! Rond 17.30 uur vertellen een aantal ondernemers in enkele minuten over hun bedrijf en visie. Leuk om te horen wat hen als ondernemer beweegt en motiveert. Ook jij kunt tijdens deze bijeenkomst je bedrijf, activiteit of idee presenteren. Wil je iets met ons delen, laat het ons weten. Spontaan plaatsnemen op de zeepkist tijdens de borrel is ook prima!

Meer weten »

mei 2018

Businessclub: de kracht van Citymarketing

15 mei @ 16:30 - 19:00
Voskuil Verhuur Service, Flevolaan 24
Weesp,
+ Google Maps
Citymarketing

Tijdens de eerste businessclub heeft Richard Bordes een Powersessie linkedIn gegeven aan de ca. 60 geïnteresseerden. Tijdens deze sessie is dieper ingegaan op hoe je een goed en effectief netwerk opbouwt en hoe je meer profijt hebt van dit netwerk. Tijdens de tweede businessclub op 15 mei komen we meer te weten over de kracht van Citymarketing. Doelgerichte Citymarketing leidt tot stedelijk succes. Kijk maar naar het succes van echte citymarketing steden als Amsterdam, Apeldoorn en Leeuwarden. Weesp als product; kom luisteren naar het hoe en waarom en wat het voor de Weesper ondernemers kan betekenen. Wij worden gastvrij ontvangen door Theo Voskuil in het nieuwe pand van Voskuil Verhuur Service.

Meer weten »

juni 2018

ALV met borrel en & bbq

26 juni @ 15:30 - 19:00
IVW vergadering en BBQ

Traditiegetrouw wordt in juni de algemene ledenvergadering gehouden. Aansluitend wordt de vakantieperiode ingeluid met een borrel en bbq. Deze middag is het een aangename mix van business en pleasure. De locatie draagt daar aan bij want traditiegetrouw vindt deze bijeenkomst plaats bij Golfclub Weesp. Na een jaar van afwezigheid van de Golfclub krijgen de gasten een warm onthaal van de nieuwe eigenaren die graag kennismaken met de Weesper ondernemers. Wie wil kan een rondje over de 9 holes golfbaan lopen. Maar het is ook aangenaam vertoeven op het terras van het clubhuis en dat is al voldoende voor een prettige en nuttige middag. Want even netwerken is zo gedaan in dit gezelschap en in deze ambiance. Hoe dan ook, we hopen op mooi weer en vertrouwen op een grote opkomst!

Meer weten »

oktober 2018

Weesper Ondernemerstheater

2 oktober @ 19:30 - 22:30
Theater City of Wesopa

In samenwerking met de BVO (Bibliotheek voor Ondernemers) en de Rabobank Amstel en Vecht organiseert de IVW het Ondernemerstheater, een inspirerend en entertainende avond voor ondernemers. En dat in de sfeervolle setting van het kleine, maar fraaie theater City of Wesopa aan de Herengracht in Weesp. Het derde Weesper Ondernemerstheater is op 2 oktober vanaf 19.30 uur. Een avond die is bedoeld voor professionals en ondernemers uit Weesp en omstreken. Leden van IVW en BVO hebben gratis toegang. Het Ondernemerstheater dat in 2016 voor het eerst plaatsvond trok toen ruim 100 ondernemers naar theater City of Wesopa. Ook dit jaar spelen twee interessante ondernemers een hoofdrol. Marga Miltenburg en Eelco Kappen gaan elk vanuit hun eigen visie in op de manier waarop je je netwerk kunt versterken. Wie wil komen kan zich hier aanmelden. PROGRAMMA 19.30 uur   Inloop met koffie en thee 20.00 uur   Opening door André Verheul, hoofdredacteur Enter Media. 20.10 uur   Marga Miltenburg: Hoe zichtbaar ben jij? Werken aan je netwerk begint met zichtbaar zijn. Als je niet in beeld bent, ben je er niet. Laat jezelf en je bedrijf dus zoveel mogelijk zien, op bijeenkomsten en in de (social) media. Marga Miltenbrug geeft tips om je zichtbaarheid te verbeteren en kijkt ook naar hoe mannen en vrouwen zich presenteren. Marga Miltenburg is directeur van ZijSpreekt, sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen op congressen en in de media. Ze was tot 2008 bij de KRO actief als programmamaker, eindredacteur en manager informatie radio. Tegenwoordig treedt ze op als dagvoorzitter en gespreksleider. Marga is dochter van de – vroeger - bekende slager Miltenburg aan de Nieuwstad en woonde tot haar 35e in Weesp. 20.40 uur   Eelco Kappen: Van bankdirecteur tot zelfstandig ondernemer Persoonlijke verandering en ontwikkeling moet beginnen bij waar het je echt om gaat. Waar word je blij van, waar krijg je energie van en wat geeft betekenis aan wat je doet? Eelco Kappen stimuleert je om vanuit die gedachte de factoren te vinden die bij jou bevlogenheid creëren. En zo met succes nieuwe stappen te zetten. Eelco Kappen is business coach. Na een carrière bij een grote bank besloot hij enkele jaren geleden om ‘andere dingen te gaan doen’. Een van die dingen is het bouwen aan teams en organisaties en ze in staat te stellen om in een veranderende omgeving duurzame prestaties neer te zetten. Eelco woont sinds 2005 in Weesp. Na afloop van het theateronderdeel is er tot 22.30 uur gelegenheid voor het drinken van een drankje in de foyer van het Theater.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen