Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

februari 2018

IVW Borrelt

13 februari @ 16:30 - 19:00

Borrel en "Op de zeepkist". Bedrijven presenteren zich kort aan de aanwezige leden. Dit betreft start-ups, succesvolle jonge onderneming of bedrijven die zich onderscheiden door hun innovativiteit.

Meer weten »

maart 2018

Business Club: Versterk je netwerk & business met Linkedin

13 maart @ 15:30 - 19:00

De IVW en de gemeente Weesp organiseren samen de eerste businessclub van 2018. Het inhoudelijke programma van deze middag besteedt aandacht aan het versterken van je (lokale) netwerk & business. Het belooft een gezellige en leerzame middag te worden.

Meer weten »

april 2018

IVW Borrelt

10 april @ 17:00 - 19:00
Restaurant Aaltje, Herengracht 33
Weesp,
+ Google Maps
Businessborrel

De eerste IVW Businessborrel vond op 13 februari plaats in Aaltje. De opkomst was goed, de sfeer gezellig, de Zeepkist een succes en we hebben diverse 'nieuwe' gezichten en oude bekenden gezien. Op dinsdag 10 april is er weer een Businessborrel, met zeepkist. Vanaf 16.30 uur is iedere ondernemer uit Weesp en Muiden welkom in Café/Restaurant Aaltje. En neem gerust een collega of bevriende relatie mee! Rond 17.30 uur vertellen een aantal ondernemers in enkele minuten over hun bedrijf en visie. Leuk om te horen wat hen als ondernemer beweegt en motiveert. Ook jij kunt tijdens deze bijeenkomst je bedrijf, activiteit of idee presenteren. Wil je iets met ons delen, laat het ons weten. Spontaan plaatsnemen op de zeepkist tijdens de borrel is ook prima!

Meer weten »

mei 2018

Businessclub: de kracht van Citymarketing

15 mei @ 16:30 - 19:00
Voskuil Verhuur Service, Flevolaan 24
Weesp,
+ Google Maps
Citymarketing

Tijdens de eerste businessclub heeft Richard Bordes een Powersessie linkedIn gegeven aan de ca. 60 geïnteresseerden. Tijdens deze sessie is dieper ingegaan op hoe je een goed en effectief netwerk opbouwt en hoe je meer profijt hebt van dit netwerk. Tijdens de tweede businessclub op 15 mei komen we meer te weten over de kracht van Citymarketing. Doelgerichte Citymarketing leidt tot stedelijk succes. Kijk maar naar het succes van echte citymarketing steden als Amsterdam, Apeldoorn en Leeuwarden. Weesp als product; kom luisteren naar het hoe en waarom en wat het voor de Weesper ondernemers kan betekenen. Wij worden gastvrij ontvangen door Theo Voskuil in het nieuwe pand van Voskuil Verhuur Service.

Meer weten »

juni 2018

ALV met borrel en & bbq

26 juni @ 15:30 - 19:00
IVW vergadering en BBQ

Traditiegetrouw wordt in juni de algemene ledenvergadering gehouden. Aansluitend wordt de vakantieperiode ingeluid met een borrel en bbq. Deze middag is het een aangename mix van business en pleasure. De locatie draagt daar aan bij want traditiegetrouw vindt deze bijeenkomst plaats bij Golfclub Weesp. Na een jaar van afwezigheid van de Golfclub krijgen de gasten een warm onthaal van de nieuwe eigenaren die graag kennismaken met de Weesper ondernemers. Wie wil kan een rondje over de 9 holes golfbaan lopen. Maar het is ook aangenaam vertoeven op het terras van het clubhuis en dat is al voldoende voor een prettige en nuttige middag. Want even netwerken is zo gedaan in dit gezelschap en in deze ambiance. Hoe dan ook, we hopen op mooi weer en vertrouwen op een grote opkomst!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen