Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

december 2018

IVW (Kerst) Borrelt

11/12/2018 @ 17:00 - 19:00
Restaurant Aaltje, Herengracht 33
Weesp,
+ Google Maps

De IVW heft met alle aanwezigen het glas op een goed uiteinde. Dit doen we voordat iedereen met kerstreces gaat om die dingen te doen die er eerder in het jaar niet van zijn gekomen. 11 december is een mooi moment, net voordat de stroom aan kerstborrels losbarst. Tijdens de IVW kerstborrel geen gastsprekers met interessante onderwerpen maar gewoon ouderwets borrelen en snacken. Iedere ondernemer is welkom en neem gerust een collega of bevriende relatie mee. Natuurlijk ontbreekt "Op de zeepkist" niet. Het blijft telkens een verrassing wie op de zeepkist plaatsneemt en wat er wordt verteld. Kortom, wees welkom en (kerst)borrel mee op 11 december!  

Meer weten »

januari 2019

Nieuwjaarsreceptie

15 januari @ 16:30 - 19:00
Theater City of Wesopa

Op dinsdag 15 januari blikken wij vanaf 16.30 uur terug op het afgelopen jaar. Onder het genot van een hapje en een drankje heffen wij met u het glas op het nieuwe jaar. Het IVW-programma voor 2019 wordt toegelicht en conform de goede traditie van de IVW wordt de onderneming van het jaar bekend gemaakt. Deze eervolle vermelding gaat wederom naar een Weesper onderneming die op positieve wijze bijdraagt aan ondernemend Weesp.

Meer weten »

februari 2019

Wintersport Borrel & Zeepkist

26 februari @ 17:00 - 19:00
n.n.b.
Meer weten »

april 2019

Businessclub | Ambtelijke fusie, wat betekent dit voor de Weesper bedrijven

9 april @ 16:30 - 19:00
n.n.b.

Op 1 maart hebben de burgemeesters van Weesp en Amsterdam de documenten getekend voor de ambtelijke fusie die ingaat op 1 juni a.s. Per half januari is Marije Roos de nieuwe gemeentesecretaris. Komend vanuit de gemeente Amsterdam volgt zij Menno de Haan op. Een gemeentesecretaris is het hoofd van de ambtelijke organisatie, zeg maar de directeur van de gemeente. Daarnaast is een gemeentesecretaris de eerste beleidsadviseur van het college van burgemeester en wethouders. Tijdens de businessclub wordt Marije Roos voorgesteld en geeft zij haar visie op de komende periode. De veranderingen hebben hun weerslag op het beleid m.b.t. de ondernemers, het bedrijfsleven en de bedrijventerreinen in Weesp. Wethouder EZ Astrid Heijstee wil met de bedrijven op zoek naar een toekomstvisie voor de bedrijventerreinen. Deze visie dient antwoord te geven op de vraag 'wat voor soort bedrijvenstad is Weesp nu en wat voor soort bedrijvenstad wil je zijn'. Door het opstellen van een bedrijvenprofiel trek je bedrijven aan die passen bij de bedrijventerreinen en kun je dit faciliteren.  

Meer weten »

mei 2019

Business borrel

14 mei @ 17:00 - 19:00
Restaurant Aaltje, Herengracht 33
Weesp,
+ Google Maps

Business borrel in restaurant Aaltje. Kom en geniet informeel van een drankje en bitterballen!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen