Nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2018

Het was weer een gezellige middag in de City of Wesopa. Weesper ondernemers en relaties kwamen op dinsdag 9 januari bij elkaar om het nieuwe jaar in te luiden. Onder het genot van een hapje en drankje blikte voorzitter Reinier Mommaal terug op het jaar 2017. Er werd stilgestaan bij het afscheid van de bestuursleden Cor van der Poel, Janton Sterk en Petra van Kooten en de fusie met Amsterdam of Goois Meren. Ook is het programma van de IVW voor 2018 besproken.

Reinier noemde een aantal nieuwe leden van de IVW zoals Het Theaterpand/Zone 1380, IConneqt en Patisserie en Chocolaterie Boom. De 2 jonge ondernemers van de Patisserie zijn intussen vaste bezoekers geworden van de IVW netwerkbijeenkomsten waar ze graag vertellen over hun inspanningen om de Van Houten Chocolade terug te brengen in Weesp. Als laatste nieuwe lid van 2017 begroeten wij de twee nieuwe directeuren van Golfclub Weesp. De ondernemers Gerhard van Galen en Friso Verhoeve beloven Weesp en alle golfspelers en liefhebbers mooie tijden op de Golfclub die weer volop in bedrijf gaat als alle benodigde vergunningen binnen zijn. Kijk hier onze nieuwe leden.

Vast onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie is de benoeming van de Onderneming van het jaar. Voor 2017 is Voskuils Verhuur Service de eer te beurt gevallen. Zichtbaar ontroerd nam Theo Voskuil samen met zijn vrouw en kinderen de bokaal en felicitaties in ontvangst. De jury had goede redenen om Voskuil tot winnaar uit te roepen. Lees hier verder over de benoeming van Voskuil Verhuur Service tot onderneming van het jaar 2017!

Nieuwe Koers IVW

Het vertrek van Cor van der Poel als secretaris van het IVW luidt een nieuw tijdperk in voor de IVW. Met een voltallig bestuur van 7 leden is de IVW klaar voor een nieuwe koers. Tijdens de ALV zijn de laatste bestuursleden voorgesteld (zie foto).

In november gaat de vernieuwde website van de IVW online. Een voorproefje heeft u al gehad in de vorm van de eerste nieuwsbrief.
De businessclubs zijn belangrijk om elkaar als Weesper ondernemers te ontmoeten in een zakelijke omgeving maar zullen een meer inhoudelijk karakter krijgen. Zo zal er een gastspreker zijn die zijn/haar visie geeft over een actueel onderwerp. Middels businessborrels kunnen de leden elkaar ontmoeten in een van de Weesper horecagelegenheden van onze leden.

Een belangrijke doelstelling is het aantrekken van nieuwe leden waaronder de bedrijven die zich nieuw in Weesp hebben gevestigd en de bedrijven die (n)ooit lid zijn geweest. Onder het mom van ‘we gunnen elkaar de business’ zal de IVW een centrale rol spelen bij het bevorderen van het zakendoen in de eigen gemeente en het vergroten van de vindbaarheid van de Weesper ondernemingen en instellingen.