Nieuwe Koers IVW

Het vertrek van Cor van der Poel als secretaris van het IVW luidt een nieuw tijdperk in voor de IVW. Met een voltallig bestuur van 7 leden is de IVW klaar voor een nieuwe koers. Tijdens de ALV zijn de laatste bestuursleden voorgesteld (zie foto).

In november gaat de vernieuwde website van de IVW online. Een voorproefje heeft u al gehad in de vorm van de eerste nieuwsbrief.
De businessclubs zijn belangrijk om elkaar als Weesper ondernemers te ontmoeten in een zakelijke omgeving maar zullen een meer inhoudelijk karakter krijgen. Zo zal er een gastspreker zijn die zijn/haar visie geeft over een actueel onderwerp. Middels businessborrels kunnen de leden elkaar ontmoeten in een van de Weesper horecagelegenheden van onze leden.

Een belangrijke doelstelling is het aantrekken van nieuwe leden waaronder de bedrijven die zich nieuw in Weesp hebben gevestigd en de bedrijven die (n)ooit lid zijn geweest. Onder het mom van ‘we gunnen elkaar de business’ zal de IVW een centrale rol spelen bij het bevorderen van het zakendoen in de eigen gemeente en het vergroten van de vindbaarheid van de Weesper ondernemingen en instellingen.