Bewegwijzering

Dankzij een initiatief van de IVW zijn bij de invalswegen van drie bedrijventerreinen universele verwijsborden geplaatst. Zo is de weg naar een bepaalde straat en een bepaald bedrijf makkelijker te vinden.Aanvullingen of wijzigingen kunnen worden opgegeven bij Signsdirect.

Lease & services van bewegwijzering
Sinds 1991 verzorgt City Outdoor Signs de bewegwijzering op bedrijventerreinen. Inmiddels beheert City Outdoor Signs meer dan 400 bedrijventerreinen door heel Nederland.

Waarom is een goede bewegwijzering noodzakelijk?

Een kwalitatief goede bewegwijzering is noodzakelijk voor een veilige en snelle doorstroming in het verkeer. Dit uitgangspunt is door de jaren heen een steeds belangrijker uitgangspunt geworden.

Plaatsing van een uniform systeem, waaraan alle bedrijven kunnen deelnemen, is het alternatief voor ‘illegale’ verwijzingen. Uniformiteit draagt aanzienlijk bij aan een verzorgd uitziend bedrijventerrein. Uiteraard heeft een verzorgd bedrijventerrein een aantal grote voordelen, te weten:

– een goede doorstroming
– een ordelijk en overzichtelijk straatbeeld
– een positieve invloed op het aantrekken van nieuwe bedrijven
– een verbetering van de verkeersveiligheid
– waar blauwe bebording ophoudt, gaat Signs Direct verder

Voor de meeste bedrijven is een goede vindbaarheid van groot belang. Een naamsvermelding op een duidelijk en verzorgd bord zegt iets over het individueel vermelde bedrijf. Met een bedrijfsnaamvermelding zijn de bedrijven niet alleen goed vindbaar, het is een kwaliteitsuiting en het vergroot de naamsbekendheid. Uiteraard is een goede bewegwijzering ook een stuk klantvriendelijkheid van de bedrijven naar de bezoekers. Wilt u deelnemen of heeft u een vraag, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 op telefoonnummer 088-8885900.

Deelnameformulier industriebewegwijzering Weesp
plattegrond framelocaties Weesp