Sinds 2011 heeft de IVW een samenwerking met energieleverancier MAIN Energie voor collectieve levering van elektriciteit en (aard)gas. Het bestuur van de IVW ziet de samenwerking met MAIN Energie als uitstekende toevoeging op het dienstenpakket aan haar leden. MAIN Energie is namelijk gespecialiseerd in de levering van groene stroom en gas aan de zakelijke markt en staat bekend om de combinatie van scherpe tarieven en persoonlijke service.

Voordelen MAIN Energie voor IVW leden:
– Scherpe energietarieven: MAIN Energie biedt alle IVW-leden scherpe collectieve energietarieven, waardoor er een besparing op de energiekosten wordt gerealiseerd.
– Persoonlijke Accountmanager: alle IVW leden hebben een persoonlijke Accountmanager, zo heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw energiezaken. U heeft dus niet te maken met een callcenter, maar met een vast contactpersoon die bij u langskomt om een persoonlijke toelichting te geven.
– Contractbeheer: ruim voor het einde van uw contract ontvangt u tijdig een scherp verlengingsvoorstel. Hierdoor komt u niet onnodig in een hoge variabele tariefstelling terecht.
– Overstapservice: de opzegging bij uw oude leverancier en de overstap worden geheel door MAIN Energie geregeld.
– Duurzaamheid: MAIN Energie levert standaard 100% groene stroom zonder meerprijs, daarnaast wordt ook de CO2 uitstoot van het gas voor de IVW leden gecompenseerd. Hierdoor draagt u als ondernemer bij   aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het verduurzamen van het bedrijventerrein.
– Inzicht in uw verbruik: met gratis online monitoring verschaft MAIN Energie u inzicht in uw verbruik, waardoor u nog verder energie kunt besparen.

 

Interesse?
Wilt u net als veel andere IVW leden graag weten wat MAIN Energie voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw persoonlijke Accountmanager voor een vrijblijvende afspraak:

Erik Dolfing, 06-116 204 07 of e.dolfing@mainenergie.nl

0 reacties

Een reactie versturen