Verzekeringskorting bij keurmerk veilig ondernemen

U kunt verzekeringskorting aanvragen voor panden op de gecertificeerde gebieden NOORD en NIJVERHEIDSLAAN WEESP.

In het afgelopen jaar hebben in ons gebied weer diverse ondernemers een kopie opgevraagd van het KVO Certificaat. Uit de respons blijkt, dat de korting van 250 tot 800 euro per jaar kan oplopen. Dat laat je als ondernemer toch niet schieten. Dat betreft elk jaar zolang het gebied KVO gecertificeerd is en daar is de werkgroep KVO het hele jaar mee bezig.

Collectieve beveiliging

Natuurlijk heeft u als ondernemer actie ondernomen uw bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak en criminaliteit. Beveiliging en veiligheid is een gemeengoed: wanneer er in de omgeving van uw onderneming geen goede veiligheidsvoorzieningen zijn loopt u meer kans slachtoffer te worden van criminaliteit. ATN is sinds lange tijd verantwoordelijk voor de collectieve beveiliging van Bedrijventerrein Noord, Nijverheidslaan en bedrijventerrein Van Houten in Weesp.
Is uw beveiliging al waterdicht?

Keurmerk Veilig Ondernemen

De projectgroep Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) zet zich in om de bedrijventerreinen Noord en Nijverheidslaan schoon, heel en veilig te houden en te maken. Duurzame samenwerking tussen ondernemers, de gemeente, de politie, de brandweer en de IVW staan hierbij centraal. Gezamenlijk worden er acties uitgezet om criminaliteit en overlast terug te dringen en de veiligheid te waarborgen.

Afvalverwerking

Efficiënter met afval: goedkoper en prettiger

Uit een aantal afvalverwerkingsbedrijven koos de IVW de regionale bedrijven Van Paridon.NL CONTAINERS & RECYCLING en Van Loenen Milieu om een samenwerkingsverband mee aan te gaan. Naast het financiële voordeel voor IVW- leden is een belangrijk doel van de samenwerking efficiënter om te gaan met afvalstromen op bedrijventerreinen. Paul van Paridon en Jan van Loenen geven tekst en uitleg.

Bewegwijzering

Dankzij een initiatief van de IVW zijn bij de invalswegen van drie bedrijventerreinen universele verwijsborden geplaatst. Zo is de weg naar een bepaalde straat en een bepaald bedrijf makkelijker te vinden. Aanvullingen of wijzigingen kunnen worden opgegeven bij Signsdirect.

Lease & services van bewegwijzering
Sinds 1991 verzorgt City Outdoor Signs de bewegwijzering op bedrijventerreinen. Inmiddels beheert City Outdoor Signs meer dan 400 bedrijventerreinen door heel Nederland.

Informatie deelname bewegwijzering Weesp

Voor de meeste bedrijven is een goede vindbaarheid van groot belang. Een naamsvermelding op een duidelijk en verzorgd bord zegt iets over het individueel vermelde bedrijf. Met een bedrijfsnaamvermelding is uw bedrijf niet alleen goed vindbaar, het is een kwaliteitsuiting en het vergroot de naamsbekendheid. Uiteraard is een goede bewegwijzering ook een visitekaartje van uw bedrijf naar uw bezoekers. Al jarenlang verzorgt City Outdoor Signs voor u de bewegwijzering op bedrijventerreinen Noord en Nijverheidslaan te Weesp.

Meld u nu aan en ontvang het eerste jaar uw bewegwijzering gratis! 

Collectieve energielevering

MAIN Energie de energieleverancier voor de zakelijke markt

Sinds 2011 heeft de IVW een samenwerking met energieleverancier MAIN Energie voor collectieve levering van elektriciteit en (aard)gas. Het bestuur van de IVW ziet de samenwerking met MAIN Energie als uitstekende toevoeging op het dienstenpakket aan haar leden. MAIN Energie is namelijk gespecialiseerd in de levering van groene stroom en gas aan de zakelijke markt en staat bekend om de combinatie van scherpe tarieven en persoonlijke service.

Voordelen MAIN Energie voor IVW leden