Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

september 2020

IVW Borrel & sloepentocht [ onder voorbehoud van actuele Corona ontwikkelingen ]

8 september @ 16:00 - 19:00
No. 100 Nigtevecht, Dorpsstraat 100
Nigtevecht, 1393 NK Nederland
+ Google Maps

Als eerste activiteit na het zomerreces gaan we borrelen en varen. Want we willen zo lang mogelijk genieten van het mooie zomerweer. Op 8 september stappen we in de sloep(en) bij fort Uitermeer en varen over de Vecht naar No. 100 in Nigtevecht. Op deze mooie locatie aan de Vecht genieten wij van een drankje en een hapje. Deze middag staat in het teken van kennismaken. Met zo’n 200 leden heeft de IVW veel Weesper ondernemers aan zich verbonden. Van kleine tot grote ondernemers, dienstverlenend of producerend, lokaal, regionaal en (inter)nationaal opererend. Maar hoe goed ken je elkaar, wat doen je mede-ondernemers eigenlijk? Varen verbindt en nodigt uit om met elkaar in gesprek te gaan. Na deze middag zal je meer ondernemers hebben leren kennen. Wie weet wat voor mooie zaken hieruit voortkomen!  

Meer weten »

oktober 2020

B2B i.s.m. IVW | themamiddag [ onder voorbehoud van actuele Corona ontwikkelingen ]

20 oktober @ 16:00 - 19:00
n.n.b. Nederland

Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel is van cruciaal belang voor elke organisatie. Medewerkers die zich betrokken voelen bij de organisatie hebben een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Het is als werkgever daarom belangrijk om te investeren in scholing en de ontwikkeling van de kennis, competenties en vaardigheden van uw medewerkers. Omgekeerd is het voor scholen van belang om te investeren in ondernemers. Zodat beide elkaar makkelijker kunnen vinden en gezamenlijk doelen kunnen stellen om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen en bewegingen in de arbeidsmarkt te kunnen volgen. Deze middag staat in het teken van scholing en arbeid. Aan het woord komen Weesper ondernemers en belanghebbenden die zich bezig houden met scholing, kennisontwikkeling of bestrijding van werkgerelateerde ziektebeelden. Ook komen deskundigen aan het woord, bijvoorbeeld inzake subsidieverstrekking. Ben je geïnteresseerd om in deze middag te participeren als deskundige, meld je dan aan bij de IVW of de B2B.  

Meer weten »

december 2020

SinterKerst [ onder voorbehoud van actuele Corona ontwikkelingen ]

8 december @ 16:00 - 19:00
n.n.b. Nederland

Dacht je ook dat Sinterklaas en Kerst niets met elkaar te maken hebben. Want wat heeft de geboorte van Jezus met de sterfdag van de heilige Nicolaas te maken? Maar er zijn overeenkomsten. Beide gebeurtenissen worden gevierd en vallen in de maand december. Dat kan mooi samen gevierd worden en wel op 8 december. Wij noemen het SinterKerst. Sinterklaas is het feest van de cadeautjes en ook dat komt aan bod. Geef een zakelijk cadeau(tje) en wij stoppen deze in de tombola. Een van de gasten zal jouw cadeau(tje) trekken en dat geldt voor iedereen die bij deze bijeenkomst aanwezig is. Doordat jouw gift zakelijk gerelateerd is horen de gasten over jouw bedrijf, product of dienst. Denk bijvoorbeeld aan een gratis product, een uurtje arbeid, gratis workshop of een (gratis) eenmalig gebruik van je vergaderruimte. En zo zijn er nog vele cadeaus te bedenken. Kerst vormt de ideale aanleiding om successen te vieren. Vanmiddag passeren de hoogtepunten van de leden van het afgelopen jaar de revue. Want iedereen vindt het leuk te horen welke successen de Weesper ondernemers in 2020 hebben bereikt en met welke blik zij kijken naar 2021. Een inspiratie voor iedereen aanwezig.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen