Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

april 2019

Businessclub | Ambtelijke fusie, wat betekent dit voor de Weesper bedrijven

9 april @ 16:30 - 19:00
n.n.b.

Op 1 maart hebben de burgemeesters van Weesp en Amsterdam de documenten getekend voor de ambtelijke fusie die ingaat op 1 juni a.s. Per half januari is Marije Roos de nieuwe gemeentesecretaris. Komend vanuit de gemeente Amsterdam volgt zij Menno de Haan op. Een gemeentesecretaris is het hoofd van de ambtelijke organisatie, zeg maar de directeur van de gemeente. Daarnaast is een gemeentesecretaris de eerste beleidsadviseur van het college van burgemeester en wethouders. Tijdens de businessclub wordt Marije Roos voorgesteld en geeft zij haar visie op de komende periode. De veranderingen hebben hun weerslag op het beleid m.b.t. de ondernemers, het bedrijfsleven en de bedrijventerreinen in Weesp. Wethouder EZ Astrid Heijstee wil met de bedrijven op zoek naar een toekomstvisie voor de bedrijventerreinen. Deze visie dient antwoord te geven op de vraag 'wat voor soort bedrijvenstad is Weesp nu en wat voor soort bedrijvenstad wil je zijn'. Door het opstellen van een bedrijvenprofiel trek je bedrijven aan die passen bij de bedrijventerreinen en kun je dit faciliteren.  

Meer weten »

mei 2019

Business borrel

14 mei @ 17:00 - 19:00
Restaurant Aaltje, Herengracht 33
Weesp,
+ Google Maps

Business borrel in restaurant Aaltje. Kom en geniet informeel van een drankje en bitterballen!

Meer weten »

juli 2019

Algemene Ledenvergadering (ALV) en Zomer BBQ

2 juli @ 16:00 - 19:00
Golfbaan Weesp, Basisweg 2
Weesp, 1383 NC
+ Google Maps

Let op: de ALV is verplaatst van 25 juni naar 2 juli i.v.m. het 55 jarig bestaan van de IVW! Traditiegetrouw wordt in juni de algemene ledenvergadering gehouden. Aansluitend wordt de vakantieperiode ingeluid met een borrel en bbq. Dit jaar is de ALV een weekje opgeschoven naar 2 juli. Wij vieren namelijk niet alleen de zomer maar ook het 55 jarig bestaan van de IVW. En bij een feestje hoort een traktatie. Naast de borrel is er een uitgebreide bbq met heerlijke vlees en visgerechten en tapas. Deze middag is het een aangename mix van business en pleasure. De locatie draagt daar aan bij want traditiegetrouw vindt deze bijeenkomst plaats bij Golfclub Weesp. Ook dit jaar krijg je van de Golfclub een warm onthaal. Wie wil kan een rondje over de 9 holes golfbaan lopen. Maar het is ook aangenaam vertoeven op het terras van het clubhuis en dat is al voldoende voor een prettige en nuttige middag. Want even netwerken is zo gedaan in dit gezelschap en in deze ambiance. Hoe dan ook, we hopen op mooi weer en vertrouwen op een grote opkomst!  

Meer weten »

september 2019

Nazomer Borrel & Zeepkist

10 september @ 16:30 - 19:00
n.n.b.

De business borrel vindt plaats bij de Weesper Hockeyclub.

Meer weten »

oktober 2019

Ondernemerstheater

14 oktober @ 19:30 - 23:00
Theater City of Wesopa

Op maandagavond 14 oktober vindt voor de vijfde keer het Weesper Ondernemers Theater plaats in de City of Wesopa. Het wordt als vanouds een inspirerende avond voor zelfstandig professionals en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Weesp en omstreken. De titel de avond is ‘Nattigheid in Weesp’, het thema is water. Jaap van Deurzen, Weesper en bekend van RTL Nieuws, interviewt ondernemers en betrekt het publiek bij de gesprekken. De toegang tot het Ondernemerstheater is gratis, maar aanmelden is verplicht. Kijk voor meer informatie en het programma op deze pagina.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen