Highspeed Internet op bedrijventerrein Noord (en de bebouwde kom)

Bedrijven hebben tegenwoordig sterke behoefte aan echt snel Internet en heel vaak schiet ADSL écht tekort. Vooral op de bedrijventerreinen is de snelheid vér onder de maat en daar zit geen verbetering in. Bedrijven hebben dan in sommige gevallen de keuze om glasvezel aan te laten leggen. Als dat al beschikbaar is, zijn de aansluitkosten en de maandelijkse kosten bizar hoog. Zelfs al voor hele bescheiden snelheden. Wil je echt snelheid dan zijn de kosten zelfs extreem.

Daar is nu een fantastisch alternatief bij gekomen. COMPLICITY Computers & Services is dealer van Ziggo Zakelijk en heeft zich ingespannen om heel Bedrijventerrein Noord te ontsluiten voor Zakelijk Internet met snelheden van 60 tot 500 Mbit en prijzen van € 37,50 tot € 65,-. De aansluitkosten zijn met eenmalig € 300,- zeer acceptabel te noemen. Een betere prijs-prestatieverhouding vind je niet.

En naast super snelheden is de kwaliteit ook gegarandeerd. Elke abonnee krijgt een eigen kabel en gegarandeerde snelheden.

Ook bedrijven die in de bebouwde gevestigd zijn kunnen doorgaans aangesloten worden en dan zelfs normaliter zonder aansluitkosten!

Check www.ziggoweesp.nl voor meer informatie.