Informatie deelname bewegwijzering Weesp

Geachte IVW leden,

Voor de meeste bedrijven is een goede vindbaarheid van groot belang. Een naamsvermelding op een duidelijk en verzorgd bord zegt iets over het individueel vermelde bedrijf. Met een bedrijfsnaamvermelding is uw bedrijf niet alleen goed vindbaar, het is een kwaliteitsuiting en het vergroot de naamsbekendheid. Uiteraard is een goede bewegwijzering ook een visitekaartje van uw bedrijf naar uw bezoekers.

Al jarenlang verzorgt City Outdoor Signs voor u de bewegwijzering op bedrijventerreinen Noord en Nijverheidslaan te Weesp.

Meld u nu aan en ontvang het eerste jaar uw bewegwijzering gratis!
Als lid van bedrijvenvereniging IVW krijgt u een korting van € 25,00 per naamsvermelding, ieder jaar! Meld u aan vóór 10 mei en u ontvangt daar bovenop het eerste jaar de bewegwijzering geheel gratis!

Bent u al deelnemer aan de bewegwijzering?
Heeft u al één of meerdere naamsvermeldingen op de bewegwijzering? Ook u kunt gebruik maken van bovenstaande aanbieding! Stuur een mail naar info@cityoutdoorsigns.nl met vermelding van uw bedrijfsnaam en adres. U krijgt van ons te weten op welke locaties u al bewegwijzerd wordt en geven u advies over op welke locatie(s) u nog meer vermeld kunt worden!

Wat mag u bij deelname van City Outdoor Signs verwachten?

• Een bedrijfsnaamvermelding op een tekstpaneel van in een frame zoals op het voorbeeld te zien is.
• Complete straatnamenrouting vanaf ANWB bewegwijzering
• Onderhoud van de bewegwijzering dit houdt in periodiek reinigen, graffiti verwijderen en indien nodig frames rechtzetten.
• Schadeherstel, dit houdt in het vervangen van frames, en/of vermeldingen.
• Het actueel houden van de informatie.
• De afbeelding links is slechts een indicatie de werkelijkheid zal daarvan afwijken.