Voskuil Verhuur Service: Ondernemer van het jaar 2017!

Weesper ondernemers en relaties kwamen op dinsdag 9 januari bij elkaar om het nieuwe jaar in te luiden. Vast onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie is de benoeming van de Onderneming van het jaar. Voor 2017 is Voskuil Verhuur Service de eer te beurt gevallen. Zichtbaar ontroerd nam Theo Voskuil samen met zijn vrouw en kinderen de bokaal en felicitaties in ontvangst. De jury had goede redenen om Voskuil tot winnaar uit te roepen.

Dit echte Weesper bedrijf zag 25 jaar geleden het levenslicht. Oprichter Theo Voskuil nam destijds voor duizend gulden het bedrijf Staal Verhuur over en runde de onderneming naast een parttime baan onder het motto “gewoon doen”.

Gestaag is het bedrijf in de loop der jaren in Weesp gegroeid, ook qua locatie. Begonnen in een schuur, daarna via het Domijn, de Flevolaan en de Rijnkade weer terug aan de Flevolaan in een schitterend nieuw pand.

In de crisisperiode 2008 tot 2014 waren er veel tegenslagen maar door hard werken door Theo en zijn kinderen zijn ze er doorheen gekomen. Vanaf 2016 heeft Voskuil de wind weer in de zeilen met als bekroning de aankoop van een nieuw pand dat meer dan twee keer zo groot is als het oude pand.

Met recht maak Voskuil gebruik van de slogan: ” NEE hebben we niet, JA kun je huren”

Volgens de jury symboliseert Voskuil de gedrevenheid, veerkracht en doortastendheid die een echte ondernemer kenmerkt en is dan ook een voorbeeld voor het Weesper bedrijfsleven.